Over ons

Introductie

De Jong engineering is een bedrijf dat met name actief is in de voedingsmiddelenindustrie. Het specialisme daarbij ligt in de brouwerij sector waarin ze alle zaken rondom het transport van bierflessen en bierfusten naar wens kunnen verzorgen. Vanaf het ontstapelen van pallets met leegglas tot en met het afvoeren van volle pallets richting het magazijn.

De Jong engineering levert complete robotcellen met besturing en bekabeling voor het vullen van de bierkratten en het opstapelen van de kratten op een pallet. Maar voor bestaande of nieuwe productielijnen kan in overleg een aanpassing volledig voorbereid, gepland en gerealiseerd worden.

Wat doen wij?

De Jong engineering levert complete robots met besturing, bekabeling, hekwerken en alle overige randzaken gebaseerd op het type project.

Wilt u uw bestaande productie verbeteren of vernieuwen? Ook dan moet u bij de Jong engineering zijn. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het analyseren, balanceren en optimaliseren van productielijnen. Zo zijn er bij verschillende klanten rendement verbeteringen gedaan van 80% naar 99%.
Daarnaast als u van een oude besturing naar een nieuwe besturing over wilt schakelen, ook dan moet u bij ons zijn. Wij kunnen voor u de volledige omzetting voorbereiden en klaar zetten zodat u de minste stilstand hebt voor deze aanpassing.
Mocht u iets volledig nieuws willen bouwen dan kunnen wij zit ook voor u verzorgen. Vanaf de eerste plannen tot en met de uitvoering en bouw van de nieuwe installatie zijn wij de partij die uw wensen vertaalt en realiseert.

De Jong 9

Wat doen wij voor de klant?

Waar wij bekend om staan bij de klanten die we hebben is met name onze flexibiliteit. Als een klant vraagt of we vanwege productie in plaats van om 8 uur om 12 uur willen starten met de werkzaamheden is dit vaak geen enkel probleem. Daarnaast ontzien we de klant in de communicatie naar externe partijen die betrokken zijn bij een project. Ook zorgen we ervoor als de klant tegen een probleem aan dreigt te lopen we met een passende en zo goedkoop mogelijke oplossing komen.

Uit een onderzoek dat laatst is gedaan bij een van onze klanten werd als antwoord op de vraag: “Hoe is uw ervaring met de Jong engineering op dit moment?” het volgende antwoordt gegeven: “Vakkundig, betrokken en to-the-point”. Ook werd gevraagd om de Jong engineering te beschrijven in 3 statements: “Goed contact, snel reageren en willen zich graag verdiepen”. Hiermee hopen we u een indruk te geven van wat voor soort bedrijf de Jong engineering is en dat u contact met ons opneemt als we wat voor u kunnen betekenen!