Cobot palletiser

Cobot Palletiser van De Jong engineering. Met deze compacte en verplaatsbare Cobot oplossingen verhogen wij de productie en efficiëntie van elke klant.

Cobot Palletiser van De Jong engineering

Een cobot palletiser heeft veel voordelen over een standaard palletiser, en ook enkele voordelen over een robot palletiser. Hij verhoogt uw productie met een hogere capaciteit, bespaart veel ruimte door zijn flexibiliteit en is makkelijk verplaatsbaar.

Hiernaast is hij eenvoudig te programmeren zodat u meerdere stapelpatronen kan gebruiken. Door de unieke werktuigen kan een cobot ook voor elk product ontworpen worden.

De ontwerpers van de Jong engineering zijn gespecialiseerd in het vinden van de meest efficiënte oplossing voor elke situatie.

Enkele producten die door ons gepalletiseerd kunnen worden:

Maatwerk oplossingen

Elke cobot palletiser die wij ontwerpen is uniek.
De cobot oplossing word in overleg met de klant zo efficiënt mogelijk ontworpen. Tijdens het ontwerp proces bieden wij de 3D tekeningen aan, zodat elke klant vooraf een beeld  van de oplossing kan vormen.

Dit word standaard geleverd bij onze cobot oplossingen:

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus