Label robot

Wilt u uw dozen of pallets automatisch voorzien van labels of etiketten? Maak dan nu gebruik van de Label robot van de Jong engineering. Met zelf ontworpen robot oplossingen verhogen wij de efficiëntie van uw productielijn.

Label robot: Automatisch labelen met de Jong engineering

Automatisch labelen heeft veel voordelen. Omdat het aan een lopende baan geïmplementeerd kan worden verhoogt u de snelheid van u productie. Daarnaast word het automatisch gecontroleerd met een scanner waardoor er geen foute labels verstuurd kunnen worden.

De ontwerpers van de Jong engineering zijn gespecialiseerd in het vinden van de meest compacte en efficiënte oplossing voor elke situatie.

Enkele producten die door ons gelabeld kunnen worden:

Maatwerk oplossingen

Elke robot oplossing die wij ontwerpen is uniek. De robot oplossing word in overleg met de klant zo compact en efficiënt mogelijk ontworpen. Tijdens het ontwerp proces bieden wij de 3D tekeningen aan zodat elke klant vooraf een beeld erbij kan krijgen.

Dit word standaard geleverd bij onze robot oplossingen:

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus