MES Applicatie

Voor een efficiënt en voordelige MES applicatie moet u bij de Jong engineering zijn. Met jaren ervaring, en een zelf ontwikkelde applicatie, hebben wij voor elke opstelling de juiste oplossing.

MES applicatie van de Jong engineering

Manufacturing Execution Systems is het software systeem dat de productieafdeling koppelt aan uw ERP systeem. Hierdoor krijgt u ERP systeem realtime inzicht op en controle over de productieorders.

De software engineers van de Jong engineering hebben hier een eigen applicatie voor ontwikkeld. Deze word per klant op maat gemaakt waardoor we voor elk systeem een efficiënt, maar toch voordelige oplossing hebben.

Lijn optimalisatie DJE

Software engineering

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van MES software. De software die wij ontwikkelen is op maat gemaakt, naar de individuele wensen van de klant. Tevens kunnen wij bestaande systemen aanpassen en optimaliseren.  De software engineers van de Jong engineering helpen u graag naar de beste oplossing.

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus