OEE Software

Wilt u de efficiëntie van uw productie lijnen in kaart brengen en verbeteren? Maak dan nu gebruik van de zelf ontwikkelde OEE software van de Jong engineering.

OEE software

OEE Software van de Jong engineering

Overall Equipment Effectiveness software is een applicatie die de efficiëntie van productlijnen bepaalt. Dit doet hij door de benutting, beschikbaarheid en de kwaliteit van de lijnen met elkaar te vergelijken. Deze gegevens worden daarna verzameld en weergegeven, waaraan de productlijnen kunnen worden verbeterd.

De software engineers van de Jong engineering hebben hier een eigen applicatie voor ontwikkeld. Deze word per klant op maat gemaakt waardoor we voor elk systeem een efficiënt, maar toch voordelige oplossing hebben.

Software engineering

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van OEE, PLC en HMI software. De software die wij ontwikkelen is op maat gemaakt en is optimaal geschikt voor uw situatie, op wens van de klant. Tevens kunnen wij bestaande systemen aanpassen en optimaliseren.  De software engineers van de Jong engineering helpen u graag naar de beste oplossing.

Project manager DJE

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus