De Jong engineering

De Jong engineering zijn met meer dan 20 jaar ervaring de experts op het gebied van automatisering en robotica.

Introductie

De Jong engineering is een bedrijf dat met name actief is in de voedingsmiddelenindustrie. Het specialisme daarbij ligt in de brouwerij sector waarin ze alle zaken rondom het transport van bierflessen en bierfusten naar wens kunnen verzorgen. Vanaf het ontstapelen van pallets met leegglas tot en met het afvoeren van volle pallets richting het magazijn.

De Jong engineering levert complete robotcellen met besturing en bekabeling voor het vullen van de bierkratten en het opstapelen van de kratten op een pallet. Maar voor bestaande of nieuwe productielijnen kan in overleg een aanpassing volledig voorbereid, gepland en gerealiseerd worden.

Wat wij doen

De Jong engineering levert complete productielijnen, met besturingen, bekabelingen, software en randzaken gebaseerd op het type project. Met en zonder robotica.

Wilt u uw bestaande productie verbeteren of vernieuwen? Ook dan moet u bij de Jong engineering zijn. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het analyseren, balanceren en optimaliseren van productielijnen. Zo zijn er bij verschillende klanten rendement verbeteringen gedaan van 80% naar 99%.

Automatisering

Robotica

Voor onze klanten

Waar wij bekend om staan bij de klanten die we hebben is met name onze flexibiliteit. Als een klant vraagt of we vanwege productie in plaats van om 8 uur om 12 uur willen starten met de werkzaamheden is dit vaak geen enkel probleem. Daarnaast ontzien we de klant in de communicatie naar externe partijen die betrokken zijn bij een project. Ook zorgen we ervoor als de klant tegen een probleem aan dreigt te lopen we met een passende en zo goedkoop mogelijke oplossing komen.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten in nood, wij weten de kosten die verbonden zijn aan een stilstaande productie.

Klant is koning

Wij denken altijd mee met de klant om met een zo goed mogelijke oplossing te komen. Samen sta je sterker dan alleen.

e-plan tekenaar

Zij Geloven In Ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus