elektromonteur paneel

Paneelbouw

Voor paneelbouw moet u bij de Jong engineering zijn. Al meer dan 25 jaar worden besturingskasten door ons aan een lopende band ontworpen en gerealiseerd. 

Paneelbouw: Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de industrie

Paneelbouw begint bij DJE, waar wij standaard en maatwerk oplossingen bieden. Van ontwerpfase tot realisatie bij de klant voeren wij de volgende werkzaamheden uit

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben de experts van de Jong engineering voor elke klant een efficiënte en voordelige oplossing.

control cabinet, distributor, verteilerscharnk

Standaard en maatwerk oplossingen

Voor onze vaste klanten hebben wij standaard oplossingen, precies volgens de eisen van de klant. Daarnaast bieden wij ook maatwerk voor custom oplossingen. De standaard oplossingen bevatten standaard tekenpakketten, standaard paneelbouw ontwerpen en standaard veldinstallaties. Daarnaast bieden wij ook alles voor maatwerk oplossingen, volgens de eisen van de klant.

Zij Geloven In Ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus