Robot palletiser

Voor een robot palletiser moet u bij de Jong engineering zijn. Met de zelf ontworpen robot oplossingen verhogen wij de productie en efficiëntie van elke klant.

Voordelen van een Robot Palletiser

Een robot palletiser heeft veel voordelen over een standaard palletiser. Hij verhoogt niet alleen u productie met een hogere capaciteit maar bespaart ook veel in ruimte door zijn flexibiliteit. Hiernaast is hij eenvoudig te programmeren zodat u meerdere stapelpatronen kan gebruiken. Door de unieke werktuigen kan een robot ook voor elk product ontworpen worden.

De ontwerpers van de Jong engineering zijn gespecialiseerd in het vinden van de meest compacte en efficiënte oplossing voor elke situatie.

Enkele producten die door ons gepalletiseerd kunnen worden:

Maatwerk oplossingen

Elke robot palletiser die wij ontwerpen is uniek. De robot oplossing word in overleg met de klant zo compact en efficiënt mogelijk ontworpen. Tijdens het ontwerp proces bieden wij de 3D tekeningen aan zodat elke klant vooraf een beeld erbij kan krijgen.

Dit word standaard geleverd bij onze robot oplossingen:

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus