Robot producten

Palletiser Robot

De Palletiser robot is kostenbesparende oplossing om een hoger rendement uit uw productie te halen. De Palletiser robot opstellingen van de Jong Engineering zijn ontworpen om zo efficient mogelijk te werken om veel productie tijd en geld te besparen, wat lijdt tot meer winst.

De robotica van de Jong Engineering zijn in staat om meerdere taken uit te voeren voor het palletiseren. Ook kunnen de robots het product in patronen op de pallets stapelen.

De complete opstelling die zich rond het palletiseren plaatsvind wordt ook door ons gefabriceerd. Zo kan de Jong Engineering complete opstellingen leveren die voor de klant een hoger rendement oplevert. Deze robots nemen veel productiezorgen uit handen en zijn in staat om 24/7 te werken voor een hoger resultaat.

Depalletiser robot

De Depalletiser robot is kostenbesparende oplossing om een hoger rendement uit uw productie te halen. De Depalletiser robot opstellingen van de Jong Engineering zijn ontworpen om zo efficient mogelijk te werken om veel productie tijd en geld te besparen, wat lijdt tot meer winst.

De robotica van de Jong Engineering zijn in staat om meerdere taken uit te voeren voor het Depalletiseren. Ook kunnen de robots het product in patronen van de pallets ontstapelen meerdere gewenste taken uitvoeren.

De complete opstelling die zich rond het Depalletiseren plaatsvind wordt ook door ons gefabriceerd. Zo kan de Jong Engineering complete opstellingen leveren die voor de klant een hoger rendement oplevert. Deze robots nemen veel productiezorgen uit handen en zijn in staat om 24/7 te werken voor een hoger resultaat.D

Label en datatrack robot

Last van verloren producten en pallets? Daar is geen last van met deze opstelling.

De robotica van de Jong Engineering zijn in staat om meerdere taken uit te voeren voor het labellen. Ook Scant de robot het product gelijk nadat deze gelabeld is.

In het datatrack systeem zal het product gevolgd worden door de fabriek, en zal er precies bijgehouden worden waar het product zich bevind.

Geen verloren producten meer!

De complete opstelling die zich rond het palletiseren plaatsvind wordt ook door ons gefabriceerd. Zo kan de Jong Engineering complete opstellingen leveren die voor de klant een hoger rendement oplevert. Deze robots nemen veel productiezorgen uit handen en zijn in staat om 24/7 te werken voor een hoger resultaat.

Fusthandling robot

Met fustenhandling heeft de Jong engineering ruimschoots ervaring.

Ook hier is de inzet van robots een welkome aanvulling om het standaard zware werk uit handen te nemen, mede door tijdwinst kan de klant meer focus leggen op de kwaliteit van zijn eindproduct.

De Jong engineering heeft diverse automatische controles ontwikkeld op fusten zoals:
– Tapstangcontrole
– Capcontrole
– Kantcontrole
– Automatische weging inclusief logging van deze data

De Jong engineering heeft een speciale grijperkop ontwikkeld welke geschikt is voor de diverse fust formaten zoals 20Ltr, 30Ltr, 50Ltr. en Key-kegs.

Doppenrobot

Pallet met volle dozen doppen wordt geplaatst op een palletbaan. De dozen worden door middel van een zoekactie op de pallet gelocaliseerd. De dozen worden ontstapeld, opengesneden en geledigd boven een doppenbunker. Lege dozen worden recht gevouwen en gestapeld in een verrijdbare kar om afgevoerd te kunnen worden. Lege zakken (van het eigenlijke product, in doos) worden verzameld in een verrijdbare kar om afgevoerd te kunnen worden. De gehele cel is voorzien van hekwerk en de nodige veiligheidscomponenten, zoals een lichtscherm en deurtoegang.

Het werktuig heeft een aantal functie’s:

– Het localiseren van de dozen door middel van een zoekactie
– Oppakken van de dozen op pallet met speciale grijperkop
– Handelen van de doos voor het opensnijden. Doos wordt langs een vast snijmes gehanteerd.
– Oppakken van de lege zakken in doos
– Het terugvouwen van de lege doos mbv een vast mechanisme

Palletiser robot etiketten

Complete refurbishment van FANUC palletiseer robot bij etiketten leverancier.

Korte omschrijving werkzaamheden:
– Complete vervanging van het werktuig
– Nieuwe palletiseersoftware geintegreerd:
– Nieuwe palletpositie’s
– Pick programma pallets aangepast
– Pick programma tussenlegvellen aangepast
– Aantal draaibare patronen op de nieuwe positie’s uitgebreid/aangepast
– Tevens een MES applicatie geintegreerd tbv orderverwerking, als koppeling tussen kantoor en productieafdeling.

Catering robot

Complete refurbishment van FANUC palletiseerrobot bij ketchup leverancier.

Korte omschrijving werkzaamheden:
– Complete vervanging van de werktuigen (inclusief toolwissel)
– Complete nieuwe inrichting robotcel, nieuwe hekwerken, nieuwe pickpositie, nieuwe placepositie, nieuwe veiligheidscomponenten, vernieuwde software tbv baanbesturing, etc.
– Nieuwe palletiseersoftware geintegreerd tbv:
– Nieuwe palletpositie
– Nieuwe tussenlegvel positie
– Nieuw pickpoint&placepoint programma
– Nieuwen werktuigen (inclusief toolwissel)
– Aantal draaibare patronen op de nieuwe positie’s uitgebreid

Palletiser robot zakken

Complete refurbishment van FANUC palletiseerrobot bij zoutproducent.

Korte omschrijving werkzaamheden:
– Complete nieuwe inrichting robotcel, nieuwe hekwerken, nieuwe pickpositie + aanvoer, nieuwe placepositie, nieuwe veiligheidscomponenten, vernieuwde software tbv baanbesturing, etc.
– Nieuwe palletiseersoftware geintegreerd tbv:
– Nieuwe pickpositie
– Nieuwe placepositie
– Nieuwe tussenlegvel positie
– Nieuw pickpoint&placepoint programma
– Aantal draaibare patronen op de nieuwe positie’s uitgebrei