Robotica met de Jong engineering

Bespaar kosten en tijd met de robotica oplossingen van de Jong engineering.

Robotica voor industriële oplossingen

Robots zijn ontwikkeld om op een robuuste wijze snel te produceren. Daarmee wordt absoluut veel bespaard op productiekosten. De robot wordt geprogrammeerd voor een specifieke toepassing, maar kan daarbij veel verschillende taken doen. Voordeel van aanschaf van robot is de enorme flexibiliteit en wederinzetbaarheid. De (Fanuc) robot opstellingen van de Jong engineering zijn zo compact en efficiënt mogelijk ontwikkeld, om een zo goedkoop mogelijk resultaat te kunnen opleveren. Tijdens het ontwerpen en realiseren streven wij naar kwaliteit en een tevreden klant die nog tientallen jaren van de robot opstelling gebruik kan maken. Ook werken wij voornamelijk met Fanuc robotica, omdat deze hoge kwaliteit leveren en zeer lang meegaan.

Cobots voor simpele toepassingen

Cobots zijn compact, snel, goedkoop, duurzaam en zijn in staat om samen te werken met de mens. 

De cobot opstellingen ontwerpen wij op maat en op wens van de klant. Veel klanten kiezen voor een cobot in plaats van een grotere (Fanuc) robot, omdat het goedkoper is en beter geschikt voor het uitvoeren van kleinere taken. En omdat de cobot geschikt is om veilig te werken met de mens. Ook zijn de opstelling compact en zit er een verrijdbaar frame onder, zodat de cobot gemakkelijk verplaatsbaar is.

Werktuigen

Ontwikkeld voor het uitvoeren van specifieke taken

De werktuigen van de Jong engineering zijn door professionele tekenaars getekend in Solidworks en specifiek ontworpen voor de wensen van een klant.  De werktuigen worden duurzaam gemaakt en ontworpen van de beste materialen.

Fustengrijper
Krattenhandeling
Vacuum grijper
Zakken grijper
Vacuum grijper lang
Kratten grijper
Previous
Next

Robotica doet u met de Jong engineering

Kwaliteit

Wij streven naar de beste kwaliteit voor onze klant.

2 jaar terugverdient

De gemiddelde robot afnames bij ons zijn binnen 2 jaar terugverdient.

Compact en efficiënt

Onze robot opstellingen zijn compact en efficiënt mogelijk ontworpen.

instructies

Wij geven altijd een training en handleiding bij oplevering.

Altijd tevreden

Onze kennis en ervaring leidt tot tevreden klanten.

24/7 ondersteuning

Een stille productie kost veel geld, daarom bieden wij 24/7 support.

Wij verkopen ook gereviseerde robotica.

Heeft u interesse in robotica, maar niet genoeg budget voor een nieuwe robot opstelling?
Geen probleem, we verkopen ook gereviseerde robotica voor een lagere prijs. Zo willen we bedrijven de kans geven om te kunnen groeien door de voordelen van robotica.

Gereviseerde robotica hebben nauwelijks nadelen. Vaak kiezen bedrijven met een lager budget voor gereviseerde robotica, om toch te kunnen profiteren van de snelle productietijd en lagere productiekosten, maar dan voor een goedkopere prijs.