Siemens STEP7

Simatic STEP7 van Siemens is het softwareplatform gemaakt voor de S7-300, S7-400 PLC’s. Sindsdien is er ook een nieuw platform uitgekomen in de vorm van TIA Portal. De experts van de Jong engineering werken hier beiden al jaren mee, en hebben voor elke opstelling de juiste oplossing.

Simatic STEP7: Met de service van de Jong engineering

Simatic S7 is het originele softwareplatform voor de S7-300 en s7-400 PLC’s van Siemens.  Met vele jaren aan ervaring bieden de specialisten van de Jong engineering u de volgende diensten aan:

Omdat er met de S7-1200 en S7-1500 het nieuwe softwareplatform TIA Portal is uitgebracht, kunt u ook kiezen om daarnaar te migreren.

PLC software engineering

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van PLC software. De software die wij ontwikkelen is op maat gemaakt, naar de individuele wensen van de klant. Tevens kunnen wij bestaande systemen aanpassen en optimaliseren.  De software engineers van de Jong engineering helpen u graag naar de beste oplossing.

Lijn optimalisatie DJE

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus