Siemens TIA Portal

TIA Portal is het nieuwste softwareplatform voor de nieuwe S7-1200 en S7-1500 PLC’s. Dit pakket biedt veel voordelen, en met de experts van de Jong engineering kunt u hier optimaal gebruik van maken.

TIA Portal: Alles in één softwareplatform

Sinds het uitkomen van de S7-1200 en S7-1500 PLC’s maakt de Jong engineering gebruik van de laatste Siemens TIA Portal versie. Doordat dit softwareplatform zowel PLC, HMI en SCADA integreert in één systeem is het een stuk efficiënter in gebruik. Hiernaast heeft het meer functionaliteit, bijvoorbeeld in de vorm van een verbeterde diagnosesysteem. Dit allen zorgt dat het niet alleen beter functioneert, maar dat het ook een stuk makkelijker in gebruik is.

Project manager DJE

PLC software engineering

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van PLC software. De software die wij ontwikkelen is op maat gemaakt, naar de individuele wensen van de klant. Tevens kunnen wij bestaande systemen aanpassen en optimaliseren.  De software engineers van de Jong engineering helpen u graag naar de beste oplossing.

Zij geloven in ons

In de afgelopen 25 jaar hebben wij deze klanten naar een hoger rendement geholpen, van lokaal tot multinational. Van het verhelpen van kleine storingen tot en met het ombouwen van grote productielijnen.

Wilt u werken met de Jong engineering?

Neem dan nu contact met ons op om kennis te maken, en persoonlijk advies te krijgen.

mechatronicus